ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΛΙΠΟΛΥΣΗΓιατί το αλκοόλ αναστέλλει την πρόοδό σας:


Κενές θερμίδες:


Σε αντίθεση με τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες και το λίπος το αλκοόλ προμηθεύει θερμίδες χωρίς καμία θρεπτική αξία. Επιπλέον το αλκοόλ περιέχει περισσότερες θερμίδες από τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες ( 1 θερ/1γρ αλκοόλ ), έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει να υπερβείτε τον ημερήσιο θερμιδικό στόχο σας.


Μεταβολισμός:


Η κατανάλωση οινοπνεύματος θα θέσει σε αναμονή όλες τις μεταβολικές διεργασίες μέσα στο σώμα μέχρι να την καταναλώσει. Το σώμα σας δεν μπορεί να απορροφήσει θερμίδες από το αλκοόλ και αντ ' αυτού πρέπει να τις χρησιμοποιήσει, επομένως καθυστερεί κάθε άλλη καύση λίπους που συμβαίνει μέσα στο σώμα. Εάν πίνετε και καταναλώνετε μια μεγάλη ποσότητα θερμίδων, οι θερμίδες από τα τρόφιμα θα αποθηκευτούν ως λίπος ενώ το σώμα μας θα επεξεργάζεται και θα καίει πρώτα τις θερμίδες από το αλκοόλ.


Κορτιζόλη:


Το αλκοόλ αυξάνει την παραγωγή κορτιζόλης για έως και 24 ώρες. Η παρατεταμένη κορτιζόλη είναι καταστροφική στο ταξίδι για την απώλεια λίπους και είναι πιο επιρρεπής στο να σας κάνει να κρατήσετε αυτό το πεισματάρικο λίπος της κοιλιάς.


Πρωτεϊνική σύνθεση:


Το αλκοόλ μειώνει σημαντικά το ρυθμό της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Αυτό σημαίνει ότι είστε λιγότερο ικανοί να χτίσετε τους μυς αν είστε συχνός πότης, που είναι το κλειδί για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία για την απώλεια λίπους.


Ωστόσο ε'ιμαστε άνθρωποι και θα τύχει να πιούμε και ένα ποτήρι παραπάνω. Αυτό δεν είναι λόγος να μαστιγώνουμε τον εαυτό μας, αποδεχόμαστε το γεγονός, κατανοούμε τη διαδικασία και συνεχίζουμε το προγραμμά μας !ΠόπηΚΩΔΙΚΟΣ : 2ACTIVELAB δίνει έκπτωση -35%60 views0 comments

© 2020 2activelab

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ONLINE COACHING

e-mail: info@2activelab.com

τηλ: 6987775650

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9ΠΜ-9ΜΜ

ΣΑΒΒΑΤΟ  9ΠΜ-5ΜΜ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon