ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αγόρασα πακέτο τώρα?


Καλωσήρθες στην ομάδα <3 ! Θα σου σταλθεί ενημερωτικό μέιλ για τα βήματα που θα ακολουθήσουν. Θα σου ζητηθούν μετρήσεις και φωτογραφίες την επόμενη μέρα το πρωί με άδειο στομάχι οπότε χρειάζεσαι μεζούρα και ζυγαριά. Θα σου σταλθεί πρόσκληση εγγραφής απο την εφαρμογή. Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του μέιλ και θα απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις. Απο εκεί και πέρα ότι πρόβλημα έχεις θα μου το στέλνεις κατευθείαν στο viber ή στην εφαρμογή.
Τι εννοείς με εφαρμογή?


Τα προγράμματα γίνονται με τη βοήθεια εφαρμογής η οποία είναι εφαρμογή παρακολούθησης. Η εφαρμογή είναι στα αγγλικά αλλά η χρήση της είναι αστεία και εγώ δίπλα σου για ότι χρειαστείς. Η διατροφή είναι και στα ελληνικά οπότε μην αγχώνεσαι.
Τι σημαίνει εφαρμογή παρακολούθησης?


Οτιδήποτε και να κάνεις στην εφαρμογή μου έρχεται ειδοποίηση, είτε μπαίνεις στη διατροφή σου είτε στη προπόνησή σου. Επιπλέον μπορείς κατα τη διάρκεια της ημέρας να λογγάρεις τη διατροφή σου ή να προσθέσεις κάτι διαφορετικό αν έφαγες κατι διαφορετικό. Επίσης μπορείς να λογγάρεις τη προπόνηση σου πότε ξεκινάς και πότε τελειώνεις έτσι ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις αν χρειαστεί.
Η διατροφή πόσο αναλυτική είναι και ευέλικτη?


Η διατροφή βγαίνει ανάλογα τις προτιμήσεις και το στόχο σου. Δηλαδή αν έχουμε μεγάλη χαλάρωση είναι λογικό ότι και η διατροφή θα είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να σφίξουμε με το καιρο. Μπορείς να δεις στις πόσες θερμίδες είμαστε, ποση πρωτείνη, υδατάνθρακα, λίπος, φυτικές ίνες, αλάτι, ζάχαρη καταναλώνεις κάθε φορά. Μπορώ να κάνω αλλαγές που να σε ικανοποιούνε , αυτο το κάνουμε μαζί όχι μόνη μου!
Η προπόνηση πόσες φορές την εβδομάδα είναι?


Η προπόνηση βγαίνει ανάλογα τις ανάγκες , τη ζωή και τους στόχους σου. Είμαι προπονήτρια και είμαι εδώ να βελτιώσω τη ζωή σου σιγά σιγά. Δε πάμε με τη φιλοσοφία όλα ή τίποτα αλλά σιγά σιγά να αλλάξουμε συνήθειες και να αποκτήσουμε έναν πιο υγειινό τρόπο ζωής.
Γιατί να συνεργαστώ μαζί σου?


Η συνεργασία μας είναι μια επένδυση ζωής. Αν θέλεις γρήγορες δίαιτες ΔΕΝ είμαι ο άνθρωπός σου. Μαζί μου θα χάσεις ή θα χτίσεις με το πιο υγιή τρόπο λαμβάνοντας υποψιν ορμόνες, μεταβολισμό. Μαζί και σιγά σιγά θα αποκτήσουμε νέες συνήθειες που θα σε βοηθήσουμε στη μετέπειτα ζωή σου να διατηρήσεις το βάρος σου και να προοδεύεις το σώμα σου.
Ποιά είναι η προσέγγισή σου στο χάσιμο λίπους?


Ξεκινάμε βρίσκοντας αρχικά τη διατήρησή σου απο αρκετά υψηλές θερμίδες. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε έλλειμμα για όσο χρειαστεί. Ακολουθεί αντίστροφη δίαιτα μόλις φτάσουμε στόχο ώστε να αυξήσουμε μεταβολισμό και μετά διατήρηση. Ετσι θα παραμείνεις στα κιλ'α στόχου για πάντα.
Ποιό είναι το κατάλληλο πακέτο για μένα?


Αυτο που μπορείς να υποστηρίξεις οικονομικά για τουλάχιστον 4 μήνες. Μπορείς κατα τη διάρκεια της συνεργασίας μας να αλλάξεις πακέτο οποιαδήποτε στιγμή Δε σημαίνει ότι αν ξεκινήσεις με κάποιο πρέπει να παραμείνεις με αυτό.
Ποια η διαφορά των 30ΗΜΕΡΕΣ με το 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ


Η διαφορα βρίσκεται στο χρόνο μου. Εαν σε παρακολουθώ ανα εβδομάδα είναι λογικό να μάθω το σώμα σου πιο γρήγορα και η διατροφή και προπόνηση οσου να είναι πάντα στα μέτρα σου. Επιπλεον στο 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ο στόχος έρχεται γραμμικά πιο γρήγορα γιατί δε μπορώ να ελέγξω το πως θα αντιδρασει το σώμα σου σε όλο το μηνα. Προτείνω το 30μερες για λιγότερα κιλά.
Ποια η διαφορα του 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ με το VIP?


Το VIP περιέχει και τηλεράντεβού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς όπως διδακτικό, υποστηρικτικό ή και συνδιασμό αυτών. Θα σου δώσει εφόδια που θα σε βοηθήσουν μια ζωή.
Θα έχει αποτέλεσμα?


Το αποτέλεασμα είναι εγγυημένο εφόσον ακολουθήσεις κατα γράμμα ότι σου δώσω. Εαν ακολουθήσεις το πρόγραμμα και δε δεις διαφορά θα σου επιστρέψω τα χρήματα σου πίσω.
Πότε θα δώ αποτελέσματα?


Αποτελέσματα θα βλέπεις κάθε εβδομάδα αλλά η ολική αλλαγή στο σώμα σου θέλει χρόνο. Μια αποτελεσματική συνεργασία μαζί μου είναι τουλαχιστον 4 μήνες.
Δεν είναι για σένα τα προγράμματα μου εαν


Ψάχνεις κάτι γρήγορο και εφήμερο. Δεν έχεις καθόλου υπομονή. Δεν έχεις σκοπό να συνεργαστούμε πάνω απο μήνα.
Τι εξοπλισμό χρειάζομαι?


Ενα ζευγάρι βαράκια ή λάστιχα θα μας κάνουν τη δουλειά.